Μαρία Κίτσου: «Τη μέρα της πρώτης πρεμιέρας μου, είχα κηδέψει τον πατέρα μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τη Μαρία Κίτσου, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στην εκπομπή The 2night Show.

Η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη σειρά δήλωσε: «Περίμενα ότι θα φρικάρω γιατί είμαι δύσκολη με τον εαυτό μου, αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της σειράς.

Με τόσα που γίνονται λέμε μετά τι θα γίνει; Είμαστε σαν παιδάκια και περιμένουμε να δούμε το μετά. Θα είμαστε σαν το Game of Thrones που από το πρώτο επεισόδιο πεθαίνει πρωταγωνιστής».

Η Μαρία Κίτσου μίλησε ακόμη για τον χαμό του πατέρα της και για τις συμπτώσεις που έχουν σημαδέψει τη ζωή της.

«Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν μου έπαιρνε άλλα βιβλία, μόνο σχολικά, για να μην αποσπάται η προσοχή μου. Ήμουν άριστη μαθήτρια.

Ήταν αυστηρός ο πατέρας μου. Παλαιών αρχών. Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι. Του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση.

Μάλιστα το έργο αυτό ήταν η πρώτη μου παράσταση στο θέατρο και η ειρωνεία είναι ότι ο πατέρας μο αρρώστησε όταν κάναμε πρόβες. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Αυτού του έργου. Το φοβερό είναι ότι τότε θεσπίστηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το 2007. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω».

Για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη είπε: «Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι.

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου…», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου.

Αφήστε μια απάντηση