Μαρία Κίτσου: Την είδαμε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Μαρία Κίτσου: Την είδαμε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Όμως όπως αποκάλυψε η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση… Είχε ξανακάνει τηλεόραση στο παρελθόν και πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε. Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Η Μαρία Κίτσου τόνισε ότι είχε πρόταση για το Νησί που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Μega όμως αρνήθηκε γιατί τότε είχε κλείσει να παίξει στο θέατρο, που είναι φυσικά και η μεγάλη της αγάπη!

Η Μαρία Κίτσου μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο «The 2night show» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε σε μικρότερη ηλικία: «Η κατάθλιψη είναι κάτι που φεύγει, επανέρχεται, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Όταν μίλησα γι’ αυτό θέλησα πραγματικά να πω ότι όλοι περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές και βγήκα να μιλήσω ανοιχτά, για να παροτρύνω τους ανθρώπους να το παραδεχτούν καταρχάς στον εαυτό τους, μετά να ζητήσουν βοήθεια – γιατί το καλό που είχα εγώ ήταν ότι πάντα ζητούσα βοήθεια και δεν τα κρατούσα μέσα μου και αυτό με έσωσε. Όποιος αντιμετωπίζει μια ψυχική ασθένεια δεν χρειάζεται να φτάσει στο απροχώρητο… Μπορεί να μιλήσει, αν όχι σε κάποιους δικούς του ανθρώπους, σε κάποιον ειδικό. Όλα γιατρεύονται!

Πάντα αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, δεν περιμένεις κανέναν να στο πει. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Εγώ δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν με ευχαριστούσε τίποτα, δεν μπορούσα να κάνω ούτε μια χαρούμενη σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα… Περίπου στα 17 πέρασα το βαρύ».

Δείτε την στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση τη «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» και θα πάθετε πλάκα! Κούκλα τότε, γυναικάρα τώρα!

Αφήστε μια απάντηση