Εκδήλωση για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ αύριο στο Χαϊδάρι, από την δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση»


Ένα ευαίσθητο και κρίσιμο θέμα που αφορά στα δικαιώματα των πολιτών με κινητικά προβλήματα θα βρεθεί στο επίκεντρο συζήτησης αύριο στο Χαϊδάρι με τη συμμετοχή της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου.

Η διαφορετική αυτή συζήτηση διοργανώνεται από τη δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

Στην παράταξη την οποία στηρίζουν δεκάδες πολίτες διαφορετικών πολιτικών χρωμάτων, προσχώρησε και ο Γιώργος Ταμπανιάν, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών. Όπως τονίζει στην πρόσκλησή του προς τους πολίτες ο επικεφαλής της παράταξης, Θοδωρής Σπηλιόπουλος, η συζήτηση θα συμβάλει ώστε να γίνουν κατανοητά μέσω των ερωτημάτων που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς ομάδες.

«Με την έκτη αίσθηση λοιπόν, ενός από τους συνυποψήφιούς μας, σας καλούμε να προσεγγίσουμε – αναδείξουμε σωστές και πολιτισμένες λύσεις στο ζήτημα των Α.Μ.Ε.Α και τα δικαιώματά τους στην πόλη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *