Πρόστιμα σε Γιάνκοβιτς, Χολαργό και ΠΑΟΚ


Πρόστιμα σε Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Χολαργό και ΠΑΟΚ «μοίρασε» ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Ο αρχηγός του Χολαργού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100 ευρώ για εξύβριση των διαιτητών (σ.σ. Καρακατσούνης, Παναγιώτου, Διαμαντής) στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για την 13η αγωνιστική, ενώ και οι νεοφώτιστοι καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ για τα όσα… ξεστόμισε ο παίκτης τους. 
Επίσης, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 1.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα πoυ ακούστηκαν στον αγώνα με το Περιστέρι στην PAOK SPORTS ARENA, για την 13η αγωνιστική. 

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

«88/17-1-2019
ΠΑΟΚ
Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης που έγιναν ομαδικά από οπαδούς της και με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα την ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00 € ) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019.

87/17-1-2019
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Επιβάλλεται:
1) Στην ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά του καλαθοσφαιριστή της Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00 € ) ευρώ  και
2) Στον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς καλαθοσφαιριστή της ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό (1.100,00 € ) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019».

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *