Ελλαδα

Με Χάτσερ υποδέχεται το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ


Με τον Ουίλ Χάτσερ στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα υποδεχτεί αύριο, για τη 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου), της A1 Ανδρών, το Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ (17.30 ΕΡΤ2). Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε, σε σημαντικό βαθμό, την ίωση που τον ταλαιπώρησε, εσχάτως και υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα του τεχνικού του «Δικεφάλου» για το ματς. 

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική θέση του Περιστερίου. Είναι μία καλά δομημένη και στημένη ομάδα, που έχει στόχευση σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στο κομμάτι της τακτικής και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Με καλούς και ποιοτικούς ξένους παίκτες, με καλούς Έλληνες παίκτες, κομβικούς για το παιχνίδι τους, όπως ο Βασιλόπουλος και με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση», σχολίασε για τη μάχη με το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Κατέληξε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» λέγοντας: «Θα πρέπει να κάνουμε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση. Να ελέγξουμε τους καλούς επιθετικά αντίπαλους παίκτες και να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας για να βρούμε το κατάλληλο πλεονέκτημα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *