Πρώτη η Βουλιαγμένη, αήττητη η Γλυφάδα με την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης


Ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση της κανονικής περιόδου στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, με νίκες για Γλυφάδα, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και ΝΕ Πατρών. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης «σφράγισε» την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου επικρατώντας με 11-6 του Εθνικού, αφού υπερέχει στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό που συνέτριψε με 25-2 το Ρέθυμνο, στον Πειραιά. 

Στον Β΄ Όμιλο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε την Ά φάση με το απόλυτο των νικών, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 10-7 και εύλογα κατέκτησε την πρώτη θέση του Β’ ομίλου. Η ΝΕ Πατρών επιβλήθηκε του ΝΟ Λάρισας με 7-3, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός». 

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στη Β΄ φάση σε σειρά δύο ή τριών αγώνων (στις δύο νίκες), με «έπαθλο» ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της Γ΄ φάσης. Το ίδιο θα συμβεί και για τις τελευταίες δύο ομάδες του Β΄ ομίλου, ΝΕ Πατρών και Λάρισα, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος (Εθνικός, Ρέθυμνο, Γλυφάδα και Νηρέας Χαλανδρίου) θα συγκροτήσουν στη Β΄ φάση έναν όμιλο όπου θα παίξουν όλοι με όλους σε δύο γύρους. Οι πρώτες δύο ομάδες αυτού του ομίλου θα μπουν στην Γ΄ φάση στον όμιλο για τις θέσεις 1-4 και οι τελευταίες δύο στον όμιλο των θέσεων 5-8. Η Β΄ φάση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου, με την 1η αγωνιστική του ομίλου, και θα ολοκλήρωθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Βουλιαγμένη-Εθνικός    11-6
Ολυμπιακός-Ρέθυμνο     25-2

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Γλυφάδα-Νηρέας Χαλαναδρίου   10-7
ΝΕ Πατρών-Λάρισα              7-3

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *