Ελλαδα

Τέλος στα όνειρα ενός πρώην γκάνγκστερ για μια καλύτερη ζωή


Ενας Δανός , πρώην αρχηγός συμμορίας, υπέκυψε στα τραύματά του από πυρά πυροβόλου σήμερα, αμέσως μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με θέμα την αποχώρησή του από τον υπόκοσμο για να αρχίσει μια νέα ζωή.

Ο Νεντίμ Γιασάρ , 31 ετών, έγινε γνωστός ως ραδιοφωνικός παρουσιαστής μετά την αποχώρησή του από τη συμμορία Los Guerreros (Οι Πολεμιστές) , μια εγκληματική οργάνωση της Κοπεγχάγης εμπλεκόμενη στη διακίνηση ναρκωτικών . Στο βιβλίο του με τίτλο “ Roots” (Ρίζες) που κυκλοφόρησε σήμερα, ο Γιασάρ γράφει τι τον ώθησε να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή, την εγκληματικότητα και τον υπόκοσμο.

Την ώρα που ο Γιασάρ έφευγε από την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του χθες, Δευτέρα, δέχτηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από έναν ένοπλο που τράπηκε σε φυγή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Δανίας και ηγέτης του Συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος Σόρεν Πάπε Πούλσεν μίλησε με σεβασμό για τον Γιασάρ, ο οποίος γεννήθηκε στην Τουρκία και πήγε στη Δανία νήπιο, σε ηλικία τεσσάρων ετών , σύμφωνα με την εφημερίδα Politiken.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *