Ελλαδα

Ο Ηλίας Ψινάκης διέκοψε με τη λιμουζίνα του τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο “Δεν προσπάθησα να τον σταματήσω – Φταίει η… οπτική γωνία των φωτογραφιών”


Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρόεδρος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σχετικά με το περιστατικό στο Μαραθώνιο, όπου διέκοψε τον αγώνα προκειμένου να περάσει με τη λιμουζίνα του.

Μιλώντας σε ιστότοπο, ο Ηλίας Ψινάκης διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διακοπής του αγώνα για να περάσει, αναφέροντας ότι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν τραβηγμένες από τέτοια οπτική γωνία ώστε να φανεί ότι ο ίδιος επιδιώκει να σταματήσει τον μαραθώνιο για να περάσει. Όπως, όμως, τονίζει ο κ. Ψινάκης, ούτε στα ασθενοφόρα δεν επιτρέπεται να διακόψουν, πόσο μάλλον στον ίδιο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μάλιστα, ευχαρίστησε όσους έτρεξαν στο Μαραθώνιο που ήταν αφιερωμένος στα 99 θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους μου που έτρεξαν στο Μαραθώνιο αφιερωμένο στη μνήμη των 99 νεκρών και που με τις μαρτυρίες τους που δημοσίευσαν στη προσωπική τους σελίδα στο Facebook, για την δύναμη που δώσατε στην Αλήθεια! Νικήσατε όλη αυτή την χυδαιότητα, την συκοφαντία και την ψευτιά που μεθοδευμένα γίνεται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, για συγκεκριμένους λόγους και από συγκεκριμένα άτομα εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα περί της… οπτικής γωνίας

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *