Ελλαδα

Έτσι προχώρησε ο 29χρονος ηθοποιός στον βιασμό του οδηγού ταξί


Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού ενός οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης, Γιώργο Καρκά, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες, οπότε και δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητος και οι φωτογραφίες του 29χρονου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 24χρονος οδηγός παρέλαβε στις 13 Νοεμβρίου τον φερόμενο ως δράστη, με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους. Ο 29χρονος ηθοποιός κάλεσε το ταξί από εφαρμογή, και όπως φαίνεται του έριξε κάποιο χάπι στον καφέ του, και προχώρησε στην ασελγή πράξη.

Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού, τους περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Όπως υποστήριξε, αρνήθηκε και- χωρίς να αποβιβαστεί ο 29χρονος πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών- απομακρύνθηκε από το σημείο. Η «κούρσα» κατέληξε τελικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός ταξί, που παρουσίαζε απώλεια συνείδησης είπε πως ο πελάτης έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Όμως, και ο ίδιος ο οδηγός, άρχισε να νιώθει επίσης δυσφορία και αφού έκανε εμετό, έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.

Οι γιατροί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο ταξιτζής ανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά δήλωσε στους γιατρούς ότι αισθανόταν μουδιασμένα τα άκρα του. Όταν τελικά συνήλθε, άρχισε να φωνάζει κατά του πελάτη του και να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές. «Αλήτη τι μου έδωσες;», φώναζε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός ταξί αισθανόταν ότι ο 29χρονος πελάτης του, τον χάιδευε και δήλωσε στους γιατρούς ότι πονούσε. Κατά τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί, τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο.

Για το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Οι γιατροί, μάλιστα, που μπήκαν μέσα στο ταξί επισήμαναν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά από τη ναρκωτική ουσία.

Όπως και να έχει, η ιστορία παρουσιάζει πολλά κενά, δεδομένου του ότι ο οδηγός ταξί δεν θυμάται πολλά πράγματα. Επίσης, είναι αξιοπερίεργο το πώς ο φερόμενος ως δράστης, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στον οδηγό, αφού τον είχε καλέσει μέσα από εφαρμογή, είχαν καταγραφεί τα στοιχεία του αλλά και η κλήση, και μπορούσε ανά πάσα ώρα να συλληφθεί. Επιπλέον, γιατί αφού οι τρεις άλλοι άνδρες ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά και ο οδηγός αρνήθηκε, δεν έδιωξε από το ταξί και τον 29χρονο.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ παρευρισκόταν πολύ συχνά σε πρεμιέρες συναδέλφων του.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *