Ελλαδα

Νίκολιτς: «Δεν ήρθαμε εδώ ως… ντεκόρ»


Τις τελευταίες ελπίδες της ήρθε να υπερασπιστεί η ουγγρική Βίντι, στο αυριανό παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/11, 22:00). Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του προπονητή της, Μάρκο Νίκολιτς, που μίλησε στους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι περήφανος που είμαι εδώ με την ομάδα μου. Δεν ήρθαμε εδώ ως… ντεκόρ. Ήρθαμε να αγωνιστούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια σταθήκαμε καλά. Θεωρώ ότι στο Λονδίνο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Θέλουμε να τα πάμε καλά. Είναι καθοριστικά παιχνίδια αυτά με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι περίπου 30-40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ».

Για το αν νιώθει οικεία λόγω της Παρτιζάν είπε: «Όλοι ξέρουν τη σύνδεση των δύο ομάδων, η οποία πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται. Έχω κάνει φίλους εδώ. Πριν από 2-3 χρόνια παίξαμε ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ και ήρθε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και μου ζητούσε την φανέλα της Παρτιζάν. Του την έδωσα και μετά μου έδωσε την δική του, που είχε πάνω ΠΑΟΚ και Παρτιζάν και έτσι προέκυψαν αυτές οι φωτογραφίες».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης, όπως είναι και ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ, αλλά αύριο θα κερδίσει η ομάδα που θα δείξει καλύτερη λειτουργία σαν σύνολο. Εμείς έχουμε αποκτήσει εμπειρία και θα υπερβάλουμε εαυτόν».

Μετά τον Μάρκο Νίκολιτς, το λόγο πήρε ο άσος της Βίντι, Ανέλ Χάτζιτς, που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του, σε σχέση με την ΑΕΚ. «Είναι η πρώτη μου φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα και θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Όπως είπε και ο προπονητής μου, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ, είναι πιο δυνατός αντίπαλος. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλούς παίκτες». 
 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *