Μαρτίνς: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»


Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι έκαναν το τέλειο παιχνίδι. «Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε και κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς» είπε αρχικά ο Μάρτινς και στη συνέχεια αναφερόμενος στις αλλαγές των Τοροσίδη και Ναουελ είπε:

«Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι. Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να δουν την κατάστασή του».

Τέλος σχολιάζοντας τη νίκη της Μπέτις στο Μιλάνο τόνισε: «Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση».

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *