Ελλαδα

Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε»


Για την κατάρρευση του Ολυμπιακού μετά το 70′ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε στα τελευταία 20′ και σ’ αυτό οφείλεται η αναγκαστική αλλαγή του Τοροσίδη. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο, όμως πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς για 70 λεπτά με ποιότητα με έλεγχο του αγώνα. Ένα ώριμο ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, όλα αυτά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε, όπως δεχθήκαμε, το πρώτο γκολ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:  

 Δείτε το Photo Story της αναμέτρησης 
«Χάσαμε τον έλεγχο μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε τέτοια ματς πληρώνεις ακριβά τα λάθη και την εικόνα που είχαμε εμείς μετά το 70′. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, η ομάδα που ήμασταν για 70 λεπτά. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. Είμαστε λυπημένοι, είναι κρίμα το πρώτο πρόσωπο που είχαμε για 70 λεπτά να αλλάζει έτσι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε και θέλαμε».
Για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θα πρέπει και εμείς να απαντάμε με νίκες. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σταθεροί, πιο ισορροπημένοι. Δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70΄και αυτό μας στοίχισε. Να αλλάξουμε νοοτροπία και ψυχολογία και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα».

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *