Ελλαδα

Απολογήθηκε ο Λουτσέσκου


Απολογήθηκε σήμερα (4/10) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου (μέσω των δικηγόρων του «Δικεφάλου») στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά τη δίωξη που είχε ασκηθεί στον Ρουμάνο προπονητή για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ, στον Τύπο της χώρας του.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ υποστήριξαν στην υπερασπιστική γραμμή τους ότι «συμβαίνουν σοβαρότερα πειθαρχικά αδικήματα και δεν ασκήθηκαν διώξεις», επικαλούμενοι (χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσουν) δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη περί «χούντας» και του Δημήτρη Μελισσανίδη για «Μάο Μάο».

«Έκανε απλή αναφορά σε δύο γεγονότα. Είναι υβριστική συμπεριφορά αυτό; Δεν αναφέρθηκε σε κάποιο θεσμοθετημένο όργανο. Από κάποια ΜΜΕ η συγκεκριμένη δήλωση υπερπροβλήθηκε. Για την κλοπή αναφέρει ένα πραγματικό γεγονός. Όλα αυτά τα είπε έπειτα από ερώτηση που του έγινε. Δεν πήγε να κάνει ο ίδιος δηλώσεις». 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση «απαραδέκτου» δίωξης, ενώ η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας απειλείται με πρόστιμο από 20.000 έως 40.000 ευρώ.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *